fbpx

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik mijn fles schoon?

De fles is gemaakt van high borsilicate glass en kan gewoon in de vaatwasser, of was met de hand af. De dop en onderkant zijn van stainless steel en kunnen ook in de vaatwasser, (de rubbers eruit halen )Wij adviseren om ze met de hand af te wassen, wel voorzichtig met de rubbers, anders die eruit halen. Daarna alles goed afdrogen ,in elkaar draaien en klaar voor gebruik.

Hoe maak ik het kristal schoon

Het kristal spoel je af met koud of lauw warm water.

Wat als mijn fles lekt?

Als de fles lekt zijn waarschijnlijk de rubbers in de onderkant of de dop niet goed bevestigd. Ben je ze kwijt…je kunt bij ons altijd nieuwe bestellen.

Welk kristal kies ik?

Welk kristal je kiest is afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt..

Kijk bij de verschillende soorten Holy-water bottles voor de werking van de verschillende soorten.

Waar komen de kristallen vandaan?

Kristallen worden gewonnen uit de aarde en daarna ruw of geslepen verkocht.

In de edelstenenwereld wordt momenteel gekeken hoe de route van de mijnen naar de winkels beter gevolgd kan worden, zodat iedereen kan zien waar de stenen vandaan komen. De kleinschalige winning van edelstenen en kristallen door de lokale bevolking in Azië en Zuid-Amerika bijvoorbeeld wordt gezien als een veilig en eerlijk alternatief. Een keurmerk voor eerlijke ,duurzame kristallen is er nog niet. De kristallen van Holy-water komen uit duurzame mijnen.

Hoe laad ik mijn kristal op?

Naast het gewoon reinigen met water kun je ook je kristal opladen met nieuwe energie. Je kunt je kristallen even in het zonlicht zetten ,behalve rose Quartz en amethist want die kunnen verbleken .Of zet ze een nacht in het volle maan licht.

sign up

Blijf op de hoogte van onze duurzame ontwikkelingen!